Ezen az oldalon a Püspök atyának írt üzeneteket láthatod! Ezek kinyomtatva bekerülnek majd Püspök Atya ajándék táskájába, amelyet szombaton, az ünnepi szentmisén adunk át.

Meglepődtem

Nem tudtam,hogy jubileumra készülsz,valójában azt sem tudom, hányadik éved ünnepled, de talán nem is fontos.Csak azt tudom, mindig igaz voltál. Fülemben csengenek még a szavaid. Élénken bennem élnek még a régi, pécsi kedd esték,ahol bölcs irányításoddal létrehoztuk, megtöltöttük a lélek bőségének kosarát, amibe még mindig nap, mint nap belenyúlok, és töltekezem, továbbadok belőle. Köszönöm! Mindenkinek, akik ott voltak,de főként Neked!Milyen sokszor elmondtad, mennyire fontos önmagunk kiüresítése- 25 évvel ezelőtt fogalmam sem volt mit jelent. Talán -túl a negyvenen, közel az ötvenhez- kezdem megérteni. Kívánok Neked jó egészséget, kegyelmet, erőt ahhoz, hogy az maradj, akivé tett az Isten!
Szeretettel: Horváth Ildi, Szeged-Hódmezővásárhely

Drága Püspök atya!

Hála érted a Jóistennek! Mindazért amit nem rejtesz véka alá! Nagyon köszönjük, hogy lámpás voltál/vagy az életünkben! Az “idősebb testvér”, akinek bölcsessége, tisztán látása és végtelen szeretete az Úr Jézust hozza közénk. Adjon Neked még sok örömöt és soha nem fogyatkozó képességet ahhoz az együttérzéshez, amit tökélyre fejlesztettél!
Nagyon sok szeretettel ölelünk: Judit és Árpád, Göd

Kedves Püspök Atya!

Azt köszönöm meg neked ezen az ünnepen, hogy minden alkalommal, amikor találkoztam veled, megtapasztaltam, hogy pásztor, de egyben testvérem is vagy. Azt éltem meg, ami Jézus tanításából nekem olyan sokat mond, hogy egy a mi Atyánk, a mennyei, és egymásnak testvérei vagyunk. Imádkozom érted különösen is ezen az ünnepen, testvéri szeretettel,

Tóth Judit, Budapest

Kedves Püspök atya!

Mint lelki fia gondolok Püspök atyára, és nem csak a keresztelő miatt! Megtérésem közege a CsüCsop, itt találtam Andreámra is. Püspök atya őszinte, világos szavai, útmutatása, folyamatos, eleven Krisztusra irányultsága mindig biztos útmutatót jelent a számunkra. Isten fizesse meg!

Szeretettel: András+Andrea=BerNiki, Vác

Kedves Püspök atya!

Legszebb emlékeink közé soroljuk, a páros hittant,jegyes oktatást, és esküvőnket, melyet Püspök atya tartott. Hálás szívvel köszönjük, hogy továbbra is egyengeti utunkat, soha nem feledkezik el rólunk, és mindig jó tanácsokkal lát el.
Sok erőt és jó egészséget kívánunk további munkájához!

Szeretettel: Wittman Zoli és Viki, Tatabánya

Kedves Püspök atyánk!

Azon az őszön találkoztunk először egy lelkigyakorlaton Tahiban, a Szív Lelkiségi Központban, akkor még csak ketten voltunk. Azóta követünk Téged és próbálunk tanúságtételeidhez felnőni. Egyszer magam, négyszemközt köszöntem meg, hogy segítettél valamiben. Egész lelkiségedre oly jellemző választ adtál: a Jóisten segített. Aztán, tíz évvel később már hárman lettünk, s vagyunk Mi2en húsz, Mi3an pedig tíz éve. Istennek hála, hogy része vagy életünknek, s hogy szereteteddel, hiteddel, tanításaiddal rendelkezésére állsz mindenkinek, aki Hozzád fordul. Deo gratias! Köszönjük Istennek, hogy vagy, és az Úr áldása kísérje hivatásodat. Isten éltessen még sokáig. Hálás szeretettel: Mi3an. (Tudjuk, hogy a leírtakból ránk ismersz, s ha netán mégsem, egyáltalán nem baj, mert szerintünk nagyon sokan vagyunk, legfeljebb más létszámösszetételben!)

Mi3an, Budapest

Kedves Püspök Úr!

Hálás szívvel és nagy szeretettel köszöntöm ezen a szép jubileumi jeles napon! További munkájához sok erőt és jó egészséget kívánok! Lélekben ott vagyok az Önt tisztelők és szeretők nagy tömegében.

Tisztelettel és szeretettel: Hazafi Klára, Pécs

Kedves Püspök Atya!

Köszönöm a sok lelki élményt és fejlődést, amit a CsüCsopos előadásokon kaptam. Az egész család nevében kívánok Isten áldásával kísért életet és erőt munkája eredményes folytatásához.

 Tempfli Hajnalka (és a nem kis család), Budapest-Regöly

“Ez az a nap, mit az Úr rendelt!”

Nagy örömmel és reménnyel készültem, készülök a szombati jubileumra, amikor összegyűlünk “ünnepelni…mint egy nagy család”, amikor Veled és Érted adunk hálát és imádkozunk további szolgálatodért. Adja Isten, hogy sokáig tudj még lenni és tenni a magyar egyházban, a magyar családok jelenéért és jövőjéért.

Szeretettel: Árpád és családja, Kecskemét