„Semmi sem győzhet, csak az igazság, semmi sem boldogíthat, csak a szeretet.”

Ezzel a mottóval rendezik meg november 13. és 15. között a 21 családkongresszust Máriabesnyőn, a Mater Salvatoris Lelkigyakorlatos Házban (2100 Gödöllő-Máriabesnyő, Kapucínusok tere 3).

A rendezvényen többek között szó lesz a házas lelkiségről,  Bálint Sándorról, a házas hűség példaképéről, akinek boldoggá avatása előkészületben van. Kerekasztal-beszélgetések témája lesz a Katolikus Karitász és a családpasztoráció közötti kapcsolat valamint a családmozgalmak előtt álló kihívások, kilátásaik és reményeik. A résztvevők kérdéseire is válaszokat kaphatunk a hazai családpolitika irányítóitól, akik Fórumot fognak tartani megoldandó feladataikról, terveikről, és az elért eredményekről.

A kongresszus vendége lesz Dr. Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek, a Szinódus rendkívüli ülésének főrelátora, aki vállalta, hogy tájékoztatja a jelenlévő családokat az ülés eredményeiről.

A rendezvény részletes programja ide kattintva érhető el, jelentkezni pedig ide kattintva lehet. Érdemes sietni, mivel a jelentkezési határidő 2014. november 3!

Fotó: archív,  forrás: matersalvatoris.hu